Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Alma-nac remodels Slim House

  • Comment

[FIRST LOOK + PLANS + DATA] Alma-nac Collaborative Architecture have extensively remodeled and extended a 2.3m wide terraced house in Clapham, south London

The narrow terrace, thought to be the location of the original stable access to the rear of the high street, measures just 2.3m internally throughout.

Alma-nac has reorganised the internal spaces placing the kitchen/dining room and master bedroom in a rear sloped three-story extension, which is clad in a continuous slate roof.

The floor plates at each level have been cranked, to increase floor to ceiling heights with a light-well inserted over the central stair to allow natural light into the previously ‘dark and gloomy’ centre of the house.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.