By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


Co-lab finally lands planning in Bloomsbury

Co-Lab Architects has won planning permission on appeal for this unusual mixed-use development in Bloomsbury.

The scheme - which is for an extremely cramped site currently occupied by a low-rise warehouse - has taken more than a year to work its way through the appeals process.

The project will be mixed-use due to planners' demands that the site retains its employment status. It is surrounded on all sides by Georgian buildings.

The development includes ground floor office accommodation with nine residential apartments above and nine basement parking spaces.

The scheme was shortlisted for the London Architecture Biennale 'Urban Interventions' Exhibition in June 2004.

by Ed Dorrell

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters