By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

Carl Turner wins Brixton pop-up comp

Carl Turner Architects has won a competition to design a 4,000m² temporary community space in Brixton, south London

The Manser Medal winning practice, in collaboration with landscape architects Edible Bus Stop, has won a competition run by Lambeth Council to design, build and run community facilities on a site adjacent to Brixton Market and Brixton Recreation Centre.

Named ‘Grow:Brixton’ the 18-month meanwhile-use project on the site of a former ice rink will contain a self-sufficient community kitchen and garden, enclosed by a wall of shipping containers. These containers will be used as rental spaces for small businesses and as studio spaces.

Plants will be grown in a series of poly-tunnels, with a large (9m x 27m) tunnel being used as a kitchen and eating area.

3

Readers' comments (2)

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters