Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Mole Architects: Ramblers, Pulborough, Sussex

  • Comment
Mole Architects: Ramblers, Pulborough, Sussex
A 1960s extension has been replaced with this green-oak-clad double-height addition, which opens the back of the house up to the garden. Housing an artist’s studio, a utility room and an en-suite bathroom, requirements in the extension range from total privacy to near-complete openness. This is articulated in the irregularly disposed frameless glazing, which gives liveliness to the facade, accentuated by the use of outward-opening insulated timber shutters. Reclaimed roof tiles echo the pitched roof of the original house, from which the extension is differentiated by a separating frameless glass slot.
  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.