Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Kate Greenaway Nursery Entrance: AAB Architects

  • Comment

The nursery needed a new entrance that would welcome visitors and provide enough space for buggy and bike storage

The brief also called for the re-cladding of the existing building, plus a new art workshop and internal alterations to create a reception office, a larger kitchen and refurbished toilets. The brick wall and close-boarded fence give privacy to the children’s garden, while the transparent central section allows views through to the entrance.

Standard metal fence panels and polycarbonate roofing fixed to the Douglas fir structure are an economical way of providing security and shelter.

  • Project: New entrance and alterations at Kate Greenaway Nursery School, London
    Architect: AAB architects
    Cost: £187,000

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.