By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


WS Atkins Architects


Above: WS Atkins Architects set the clubhouse in a 22m, drum-shaped building on the existing 18th green, with a semi-circular pro-shop to the north. The architect proposed building an underground restaurant south of the drum. It would connect with the underground dormy rooms on the existing site. Judges thought the scheme provided a 'positive concept with the cylindrical form creating a focal point.'

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters