By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

'this work has an eerie quality that I think just might be the aesthetic of the future'

Project Orange has converted a two-flat, four-storey house in central London into a single dwelling. The result is a collage of contrasting materials. A new flight of cast pink terrazzo steps lead to an oak front door.

The entrance hall has a highly polished black resin floor that reflects the surrounding surfaces of plaster, render and oak. The kitchen is dominated by a thick pink terrazzo slab that folds to form a worktop, splashback and downstand, and envelops the baby-pink cabinets. The walls are of a rough cast render, set off by a burnished brass wall cabinet and extract shroud.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters