By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

The Royal Observatory by Allies & Morrison

The Royal Observatory, Greenwich, London

The project connects the whole Royal Observatory site together providing new external spaces around the buildings and step-free access throughout. the listed South Building is radically altered to reestablish its place as a centre for modern astronomy. At its heart a new 3 storey helical staircase constructed as a single steel surface replaces the huge solid nineteenth Century brick Core.

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related images

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters