By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

The Lightbox by Marks Barfield Architects

Woking

The Lightbox aims to introduce the residents of Woking to the visual arts. It occupied a tight site alongside a dual carriageway to the south and a canal to the north. the exterior of the building is clad in anodised aluminium in graduated shades of gold and timber boards. The building follows a simple functional programme: a stack of gallery spaces is accessed from a longitudinal circulation zone along one side of the building.

Client: The Lightbox
Contractor: R Durtnell & Sons Ltd
Structural Engineer: Jane Wernick Associates
Contract Value: £4.1m
Date of Completion: September 2007
Gross Internal Area: 1790sqm

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters