Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

STUDENT SHOWCASE

Luke Petty, a third-year student at Manchester School of Architecture, produced this concept for an advertising agency containing subsidised studios next to Manchester's Bridgewater canal.He divided the elements into sun-seeking and shade-tolerant spaces (such as darkroom studios being shade-tolerant and a cafe being sun-seeking), and placed them in two long narrow blocks formed as a result of the programme requirements. Cor-ten cladding is used for the shade block to represent the ...

SUBSCRIBE NOW TO KEEP READING

Already paid? Activate your digital account now.

Sign up for guest access to read this story and one article per month.