By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

STUDENT SHOWCASE

Nick McGough designed this boathouse during his first year in Diploma Unit 5 at Oxford Brookes.

The structure rises from the existing towpath on a bank of the Isis, stretching more than 200m in a gentle arc. The boats are stored on floating pontoons under the arc, with fibreglass pods at either end. The roof comprises a walk-on surface of fibre-reinforced polymer composite with a transparent polyurethane non-slip bead coating.

This surface is supported by a randomised steel space-frame from which uplighters wash both the structure and the surface in blue light.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters