Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Stowe Visitor Project, Buckingham

The National Trust wishes to appoint a consortium design team (or multi-disciplinary practice) to produce the plans and specifications and act as contract administrator for the adaptation of New Inn at Stowe Landscape Gardens for a range of visitor facilities including: car parks and roads, reception area, retail space with storage, restaurant and kitchen, plant sales, community and education space, toilets, hard and soft landscaping.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account

Alternatively sign up for a four week free trial