Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Stepping up

Like the previous two houses - from AEM Studio and Lisa Shell Design - this matched pair of houses in Merchiston Mews, Edinburgh, has no outdoor space. It does, however, have dual-aspect, though no rear access, the rear looking on to a former industrial site that is now four-storey housing in render and facing blockwork. Another idiosyncrasy of the site is the fall of half a storey from front to rear of the building, which has been cleverly exploited by inserting staircases across the ...

Already a subscriber? Login here or activate your digital account

Alternatively sign up for a four week free trial