By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

'spaces that work at both child and adult scale'

The John Perry Nursery in Dagenham by DSDHA takes inspiration from protected garden environments such as the Barbara Hepworth studio and garden in St Ives, Cornwall. Conceived as a 'studio for children', the building forms the fourth wall of an existing courtyard and has both outdoor and indoor teaching areas. Polycarbonate walls contribute to the studio feel.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters