By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

SPACE-SAVER SOLUTION

METALWORKS

When Unilever Bestfoods in Rotterdam needed 15,000m 2 of new offices on its already-full existing site, it turned to JHK Architecten to solve the space problem by building above the existing factory.

A four-storey framed building, 130 x 33m, sits on 25m steel columns. The structure was constructed 250m away and manoeuvred into place.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters