Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

SENSITIVE SCHEME FOR SALISBURY

  • Comment
NEWS IN PICTURES

Stanton Williams has been given the green light for this competition-winning scheme for new offices for Salisbury District Council on the edge of the Wiltshire city's medieval centre.

The practice was chosen to carry out the project on the historically sensitive Bourne Hill site back in February 2004, after seeing off more than 70 other practices. As well as revamping an existing 18th-century Grade II-listed building, owned by the council, the scheme includes the addition of a new 4,000m 2 administrative block. Linked to the original building by two 'delicate' glazed structures, these offices will boast a colonnade of 12m-high vertical, Portland Roach stone fins.

Building work is due to start next year.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.