By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.



Acoustic sliding screens from Metal UK have been used to provide acoustic separation at the new BBC HQ building designed by MacCormac Jamieson Prichard. The trick lies in the inclusion of an acoustic resin interlayer within two layers of glass on one side of the door. Metal frames are hidden behind a painted edge.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters