By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

Scott Brownrigg + Turner

Scott Brownrigg + Turner has won detailed planning permission for this Environment Agency headquarters building in Wallingford, Oxfordshire, designed to encompass a series of 'green features'. Two 3,500m2 curved buildings will be clad in red panels and glass and house the agency and a hydrology firm. The three-storey blocks include solarpanel brise-soleil louvres, natural ventilation and wind turbines on the roof. Work is due to start later this year and finish in 2005.

GET INSTANT ACCESS

for less than 46p a day

Join thousands of professionals who already subscribe to the Architects' Journal.
You’ll get instant access to read this article -
and 53,000+ articles like it.

  • Trusted industry news & analysis, wherever you need itUnlimited online access and weekly magazine delivery – now also available on iPad/iPhone
  • Get ideas, get inside buildings and check precedentsBuildings Library – images, drawings and plans for exemplar projects in British architecture
  • Planning & regulation – what you need to know Protect your practice - the AJ keeps you up-to-date with changes to regulations and legislation
SUBSCRIBE & GET INSTANT ACCESS
or
The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters