By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

'poetic radicalism'

Hakes Associates' competition-winning design for a £1.6 million chapel for the London School of Theology comprises a 350-seat chapel, entrance building and link block. Daylight passes through long triangular openings in the facade in order to create a soft, diffused, reflective light within the chapel.

A long T-shaped slot captures the light and casts the outline of a cross across the steeply sloping ceiling.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters