Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Patrick Harrison's flat working details

A new single-storey extension - living and dining area, kitchen and study - has been formed between two boundary walls at the rear of a Grade A-listed building in Edinburgh's New Town. The kitchen and study are covered with a flat roof; living and dining areas are covered by a curved barrel vault flanked at each side by a pitched rooflight which rests on the higher stone boundary walls. A pair of box gutters, set between the vault and the rooflights, projects beyond the gable and terminates ...

SUBSCRIBE NOW TO KEEP READING

Already paid? Activate your digital account now.

Sign up for guest access to read this story and one article per month.