By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

NEIL CHOUDHURY

Under £150k

Just before the completion of this project - the refurbishment of a flat in a Victorian terraced house in London - the building was destroyed by fire and the architect had to replan the design. The £80,000 second version gained a direct off-street entrance and the hall was redesigned to flow into the main overlapping living spaces, where a bathroom pushes out into the hall behind a glass-block screen. Floor-to-ceiling etched-glass screens to the study and between the kitchen and dining area produce a theme of translucence and natural light, illuminating the centre of the deep plan. The surveyor for the rebuilding was Chisholm Nurser and Partners, cost consultant was Octanet and the main contractor was wkd Builders and Decorators.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters