By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

Lifschutz Davidson

Lifschutz Davidson has completed this office scheme in London's Covent Garden, to be named the 'Davidson Building'after the practice's late founding director Ian Davidson. The 4,300m2 building, on a confined urban site in the heart of a conservation area, is inserted behind a freestanding retained Edwardian facade.The new building comprises basement and ground-floor retail units and five upper office floors.A 3m glass-topped atrium, which separates the new building from the original facade, runs the full length of the building from first to fourth floors. Two stainless steel balconies project into the void giving views down into the atrium.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters