By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


Ivor Crew Lecture Hall, University of Essex by Patel Taylor

Wivenhoe Park, University of Essex, Essex

The clarity of the original design diagram has been carried through into a building which, although big and complex, is easy to use and understand. A cooling system replaces air conditioning and the plant is unusually located under the seating of the flexible auditorium

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters