By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


'it's a delight to see an approach that is quite playful applied to a gritty urban context'

The Hub is a competition-winning design by Andy Puncher and Andrew Hamilton at Hawkins\Brown for a civic and cultural centre in the former steel town of Corby. The project uses the language of a department store, presenting its services in 'shop windows' to an internal street.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters