By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

in practice

'For once, a moment of solitude in one of our studios, as we discuss the inception of a project. We have worked for years in this converted railway station in North Yorkshire, a base with good parking and communications. We've extended the building and refurbished the whole space. As a result, a calm atmosphere has descended as the cool colours, the spacious layout and the new equipment improve the working environment. Ideally, we'd like one big open-plan area, but this 1870s building still provides good space. Clearly, things we've been telling our clients for years actually work. It's a rural office, radically different from our other base right in the heart of Leeds, but the buzz is the same.'

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters