Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Images of its shortlisted designs released

  • Comment

RHWL has released these images of its shortlisted designs for a new electricity company headquarters building in Larnaca, Cyprus. The scheme, produced with engineer Battle McCarthy, is designed to create both a landmark building and a new image for the client. The proposal came third in the competition, behind two local entries. The north-facing elevation of the building is clad in local sandstone, with selected glazed slots providing good insulation and privacy. The social hub, incorporating visitor areas, is clad in glass, presenting an open elevation. Solar gain is minimised by a specially constructed shading device.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.