By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

'I want to be in that space'

Fin-top House by Moxon Architects is a proposed solution to the way Tokyo's land prices and zoning are forcing people to commute long distances to work. Designed to be used singly or in stacks, it is suitable for locations such as unused car parks or gap sites. The pods contain two bedrooms, dining and living space, plus a creative play zone for children. The materials used for the structure and skin have been chosen to minimise the building's energy use.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters