Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Oliver Smith, 5th Studio on the 'eco-refurb' of Trinity College, Cambridge

  • Comment

The Green Rethink: Oliver Smith, 5th Studio on the refurb of William Wilkins-designed New Court

At the heart of the brief was a call for a further ‘185-years of life’ for the grade-I listed building. Oliver reveals how improvements to the fabric have cut the building’s carbon emissions by 60 per cent and how new building services have led to a 40 per cent boost in the building’s efficiency.

Register below to be kept informed about Footprint Live 2014.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.