By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Oliver Smith, 5th Studio on the 'eco-refurb' of Trinity College, Cambridge

The Green Rethink: Oliver Smith, 5th Studio on the refurb of William Wilkins-designed New Court

At the heart of the brief was a call for a further ‘185-years of life’ for the grade-I listed building. Oliver reveals how improvements to the fabric have cut the building’s carbon emissions by 60 per cent and how new building services have led to a 40 per cent boost in the building’s efficiency.

Register below to be kept informed about Footprint Live 2014.

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters