Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

How we tackled the South Bank overhaul

  • Comment

The Green Rethink: Ian Taylor of Feilden Clegg Bradley Studios on their approach to revamping the iconic Hayward Gallery, Queen Elizabeth Hall and Purcell Room

Although the scheme includes two new additions - a glass box rehearsal space and an ‘educational building’ - Taylor explains how the practice injected new life into the much-loved venue while maintaining the character and integrity of the Brutalist buildings.

Register below to be kept informed about Footprint Live 2014.

 

 

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.