By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.




The changes to the Olympic masterplan have been agreed by all involved with the bid-winning designs and will, according to the official line, result in no cost increases or delays.

The most significant changes:

there is to be a closer alliance between the landscaping and the existing topography of the whole Olympic Park area;

the broadcast and media centre is moving from the Stratford City plot to a site at Hackney Wick in the north-west corner of the park;

to accommodate the move of the media centre, the volleyball courts are moved off the site to Earl's Court in wast London;

the temporary basketball courts are moved to a site north-west of the stadium;

the fencing facilities are reduced to one hall rather than two and moved to a temporary site near Stratford City;

the hockey pitches are moved to a site nearer the Olympic Village; and - the cycling velodrome moves south of the A12 to make space for a new Paralympic tennis centre.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters