Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Daniel Edwards: F Series at the Extension to the School of Architecture, Cambridge

  • Comment
review - £30 + p&p from 020 8531 2895

Daniel Edwards' temporary installation in Sandy Wilson's extension to the Cambridge School of Architecture was described at length in AJ 12.6.03.Comprised of two cast-concrete panels mounted on the wall of one room and a light projection in the other, it also involved returning the building to its original state, stripped of all later clutter.Both the installation and the extension itself have now been beautifully documented by Edwards, in a paperback-sized box containing two 'concertina' folded sheets of archival rag paper - one with eight black-andwhite photographs of the building at the time of its completion, the other with eight colour photographs by Graham Murrell of Edwards'work in situ. In a limited edition of just 30 copies, the publication is as meticulous as the installation it records.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.