Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

'celebratory engagement with the public realm'

Phil Coffey's theoretical project for Glasgow combines an urban design proposal with a design for a new extension for the existing Tron Theatre. The public realm of the new theatre building is conceived as an extension of a promenade created by a new linear park. Outdoor rehearsal spaces allow members of the public to watch the actors at work. The project aims to link the much-neglected area of the Gorbals with Glasgow's vibrant cultural centre, the Merchant City.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account

Alternatively sign up for a four week free trial