By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

'careful manipulation of light and shade - a sensitive response to the peculiarities of a complex site '

THE PRESIDENT'S MEDALS

Ken Shuttleworth

COMMENDATION / SILVER MEDAL

WINNER IGUZZINI TRAVEL AWARD

WINNER SOM FOUNDATION TRAVELLING FELLOWSHIP

JOHAN BERGLUND

THE BARTLETT SCHOOL OF ARCHITECTURE

The Royal Victoria Colourworks

Tutors: Niall McLaughlin, Yeorya Manolopoulou This project deals with the point where ground meets water. The site is a former docking bay next to London's Royal Victoria Docks, now a paintworks.

The laboratory is complemented by studios and accommodation for three resident artists, who test the paint produced. Sitting below ground level, the studios use different ways of bringing light into the space.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters