By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

ABACUS LIGHTING SHOWCASE ENQUIRY 945

SPECIFICATION SHOWCASE

Abacus has completed the design, manufacture and installation of an architectural entrance canopy for a medical centre in Chelmsey Wood, Birmingham. The bespoke 3.3mhigh curved canopy met the exact requirements of the client.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters