By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

A rainscreen wall of tiles and render

The new swimming pool has a structure of chs roof trusses supported by 254 x 254mm columns lined with blockwork walls. To resist corrosion produced by the harsh internal environment - a pressurised combination of chlorimins and high humidity - the columns are set behind the blockwork inner leaf, both roof and walls are vented on the cold side of the insulation, and internal wall surfaces are sealed with silicone paint or ceramic tiles.

GET INSTANT ACCESS

for less than 46p a day

Join thousands of professionals who already subscribe to the Architects' Journal.
You’ll get instant access to read this article -
and 53,000+ articles like it.

  • Trusted industry news & analysis, wherever you need itUnlimited online access and weekly magazine delivery – now also available on iPad/iPhone
  • Get ideas, get inside buildings and check precedentsBuildings Library – images, drawings and plans for exemplar projects in British architecture
  • Planning & regulation – what you need to know Protect your practice - the AJ keeps you up-to-date with changes to regulations and legislation
SUBSCRIBE & GET INSTANT ACCESS
or
The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters