Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Landscaping redesign to surround Cambridge University Library

  • Comment

Cambridge University Library has begun a two-stage ideas competition for new landscape schemes around the Giles Gilbert Scott building.

Open to professionals and students; ‘bold submissions’ are called for with innovative interpretation and understanding of site context to be among the judging criteria, a shortlist of ten will be chosen to develop their schemes.

Ten Cambridge academics will then be ‘teamed up’ with the shortlisted teams to produce a detailed design.

Each of the ten entries will then be exhibited and a book published of the works.

University Librarian Anne Jarvis said: [The project should] ‘transform not just the entrance sequence to the library, but the way such open social spaces are being used.’

Entries must be received before 30 November with documents available from the contest page.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.