Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Cameron Taylor Bedford's stories

Sort By: Newest firstOldest firstA-ZZ-A

  • STRUCTURESubscription

    Archive18 March, 1999

    A lengthy Lottery funding process saw the bulk of the detailed structural design work telescope down into three months. To meet the deadlines and facilitate the least possible risk of programme overrun, two teams were assigned to the project, one for the Victoria Hall refurbishment, the other for the new foyer and service building.