By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

West Architecture: Pembridge House, Notting Hill, London

West Architecture: Pembridge House, Notting Hill, London

A curved retractable glass and steel canopy to the dining area is the most innovative aspect of this project, which reorders a mews house in West London’s Notting Hill to create a new integrated living/dining/kitchen space on the upper floor. A handsome staircase with solid oak treads leads up to the new kitchen. It is the canopy, however, that is the main feature, compensating for the lack of outdoor space. When open, the glazed element parks itself above the pitched roof to the living area. Let’s hope the mechanism is robust, since no guest will be able to resist the temptation to open and close it.

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related images

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters