Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Paul Archer Design: Jinadal Pavilion, Barnes, London

  • Comment
Paul Archer Design: Jinadal Pavilion, Barnes, London
This meditation pavilion, for client Rajat and Kavita Jindal, is at the end of a large garden and is conceived as a set of four exterior walls that are not joined, but which shield the glass within. This creates a private but open space and a small walled courtyard. What really catches the eye is the multi-purpose nature of the space within. A large timber storage wall contains a foldaway bed and desk, to transform the space from one of relaxation to one of labour or sleep.
  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.