By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Mole Architects: Ramblers, Pulborough, Sussex

Mole Architects: Ramblers, Pulborough, Sussex

A 1960s extension has been replaced with this green-oak-clad double-height addition, which opens the back of the house up to the garden. Housing an artist’s studio, a utility room and an en-suite bathroom, requirements in the extension range from total privacy to near-complete openness. This is articulated in the irregularly disposed frameless glazing, which gives liveliness to the facade, accentuated by the use of outward-opening insulated timber shutters. Reclaimed roof tiles echo the pitched roof of the original house, from which the extension is differentiated by a separating frameless glass slot.

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related images

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters