Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Evans Vettori Architects: Funeral Directors Premises, Matlock, Derbyshire

  • Comment
Evans Vettori Architects: Funeral Directors Premises, Matlock, Derbyshire
Evans Vettori’s neat addition to this funeral director’s premises provided the expanding business with a hearse garage, workshop space and more offices. The design is conceived as a ‘boat-house’, with workshop below and offices above. Stone is used up to first-storey level – helping it meet local conservation area guidelines – with larch cladding above. Extruded box windows interrupt the cladding at the gable end. The building is deliberately discreet, though the comings and goings of hearses hint at its actual use.
  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.