Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Dellow Day Centre by Featherstone Young

  • Comment

[STEPHEN LAWRENCE PRIZE] Demonstrates the benefits that a creative design approach can bring even within a modest budget

This new building inserted into a narrow gap within the densely packed buildings and streets around London’s Whitechapel provides workshop, studio, storage and office facilities for a charity working with homeless people.

Enclosed on three sides, the new building effectively has a single elevation fronting onto a courtyard. The body of the building is clad in yellow and green-coloured profiled steel panels with perforated screens.

The project demonstrates the benefits that a creative design approach can bring even within a modest budget.

AJ Buildings Library

See images and drawings of Dellow Day Centre by Featherstone Young

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.