Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Toffee Factory by xsite architecture

  • Comment

[New in the AJBL] This contemporary refurbishment and roof top extension to a derelict Victorian warehouse in Newcastle won a 2012 RIBA Award

An external courtyard, open at one end, has been created between the two wings of the existing building, around a Victorian chimney that has been refurbished and is illuminated at night.

The U-shaped floor plates at ground and first floor level, wrap around this courtyard to provide 2,600m² of office space, largely targeted at businesses within the creative industries.

Please contact Tom Ravenscroft to include your project in the Library

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.