By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

Manser Medal winner - The Salt House

Private House, St Lawrence Bay, Essex
Architect: Alison Brooks Architects
www.alisonbrooksarchitects.com
Photography by: Cristobal Palma

A contemporary seaside house, a site-specific response, yet exploring the Modernist tradition. The undulating facets of the timber clad façade follow through into a faceted rather than orthogonal partitioning layout.

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related images

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters