By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


Inclusive Design Award runner-up - Bethnal Green Museum

V&A Museum of Childhood
Architect: Caruso St John Architects
Client: V&A Museum of Childhood
Construction: £3M. Gallery installation: £1.2M
Photography by: Morley von Sternberg

From a masterplan in 2002, re-organisation, refurbishment and some radical surgery of the Grade II museum and its collection led to re-opening in December 2006. Most dramatic is the new two-storey entrance structure providing much improved front-of-house facilities and connections to other parts of the building.

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related images

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters