By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Toffee Factory by xsite architecture

[New in the AJBL] This contemporary refurbishment and roof top extension to a derelict Victorian warehouse in Newcastle won a 2012 RIBA Award

An external courtyard, open at one end, has been created between the two wings of the existing building, around a Victorian chimney that has been refurbished and is illuminated at night.

The U-shaped floor plates at ground and first floor level, wrap around this courtyard to provide 2,600m² of office space, largely targeted at businesses within the creative industries.

Please contact Tom Ravenscroft to include your project in the Library

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters