Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Balancing Barn, Suffolk, by MVRDV in collaboration with Mole Architects. Judges citation: ‘The walls, floors and ceilings give a carved quality to the interior, cleverly at odds with the visual cues that remind visitors they are suspended in mid air.’

Manser Medal shortlist announced + Stephen Lawrence prize and Client of the Year shortlists

MVRDV’s cantilevered Balancing Barn is one of six contenders for the £10,000 award for best house or major extension. Stephen Lawrence Prize and Client of the Year shortlists have also been announced

Already a subscriber? Login here or activate your digital account

Alternatively sign up for a four week free trial